Het ontstaan van

Geen werk meer en dan…. Zes jaar geleden overkwam ook mij dat. Aangezien ik de laatste jaren als vertegenwoordiger door het land had gereist. Had ik de nodige ervaring en ideeën opgedaan. Dus, ik dacht waarom ook niet, ik ga het gewoon proberen! Trendiez was een feit! Inmiddels hebben we drie fysieke winkels, in Opheusden,  Herveld en Bennekom. Dankzij de gunfactor/ mond tot mond reclame en sociale media hebben wij bestaan! Via Facebook hebben we inmiddels heel wat volgers. Dagelijks plaatsen we foto’s/ filmpjes en andere gekkigheid, zo blijven jullie op de hoogte van de wekelijks nieuwe binnenkomst van items!

Regelmatig kregen wij ook de vraag, hebben jullie ook een webshop? Nee, was standaard mijn antwoord,  daar begin ik bewust niet aan.
Graag zien wij jullie in één van onze winkels waar wij jullie graag ter plekke willen adviseren. Maar….. TRENDIEZ-ONLINE is op het moment dat je deze blog leest een feit!

Waarom? Ten eerste, na twee lockdowns ga je toch anders denken, dat snappen jullie vast wel. Ten tweede ik snap dat onze volgers uit het gehele land, niet altijd in de gelegenheid zijn om naar ons te komen! Een ding vond/ vind ik wel altijd heel  belangrijk,  als je iets doet, moet je het goed doen! Dus de website/ webshop moest er top uit komen te zien. En helemaal binnen de stijl van Trendiez passen. Nou dat is gelukt vind ik, jullie ook? Dankzij de vakkundige kennis/ het meedenken en het geduld van, van Suilichem Online. Vanaf nu kunnen jullie ook vanaf de bank/ bed en bad de pareltjes online scoren bij Trendiez!

Veel shopplezier! Verder wil ik ook wekelijks een blog plaatsen. Zo houd ik jullie op de hoogte van de ene keer serieuze zaken/ feiten en weetjes en ook het wel en wee rondom Trendiez en mijzelf.
Wel geheel op mijn eigen wijze, no nonsense, soms recht voor z’n raap, met de nodige dosis zelfspot. Zoals ik altijd zeg,  IK HOU DR VAN! Hoop jullie op deze manier te inspireren.
Veel leesplezier!

Ik zie uit naar jullie reacties,

Lieve groet, Diana