DRUK DRUK DRUK

Veel te lang geleden, een blog schrijf je en hoor je bij te houden. Maar er blijft zoveel op mijn pad komen, dat dit er dan bij inschiet.

Druk met het opzetten van de website zoals ik eerder al schreef, druk met de winkels bevoorraden en dan wil ik ook aanwezig zijn in de winkels, daar gebeurd t uiteindelijk, de verkoop. Daar hoor ik de verhalen, veel te leuk om te missen maar ook noodzakelijk om zo de feedback te krijgen die ik weer nodig heb voor mijn inkoop! En dan op de achtergrond, die akelige administratie, hahaha, die hoort er ook bij en uiteraard de social media

Dat heeft ons doen besluiten om samen verder te werken aan ons bedrijf. Wilbert heeft zijn baan opgezegd en werkt nu fulltime mee, dat ontlast mij, Diana weer enorm!

Maar mijn hoofd staat nooit stil, die knop kan ik niet omzetten, dus er bruiste weer een nieuw plan op in mijn koppie

TRENDIEZ MEN

Vaak kreeg ik de vraag, waarom geen mannenkleding erbij? Nou nu dus, na 7 jaar hippe en betaalbare dameskleding, verkopen wij nu ook herencollectie, met de kwaliteit die jullie van ons gewend zijn en uiteraard en dezelfde betaalbare prijscategorie!

WAAR??

ONLINE of kom gezellig langs in onze winkel te HERVELD

KORTOM er blijven nieuwe uitdagingen op mijn pad komen, heerlijk

DREAMS DONT WORK UNLESS YOU DO