WEBSITE BIJHOUDEN,

Tja alles is nieuw voor ons, zoals jullie weten! Maar het is nog altijd zo, al doende leert men! En het belangrijkste we vinden het hartstikke leuk! Ik ( Diana ) kom op donderdag met een volle bus, richting Andelst gereden. Vanaf daar wordt alles verdeeld, naar de drie winkels en de rest blijft in Andelst.

In de winkels wordt het geprijsd en ingehangen op kleur en dan is het klaar voor de verkoop , maar…. hier is het wat meer werk

Want dan komt het, want ja, er zit nog heel wat werk in, voordat jullie het op de site kunnen bewonderen. En kopen, uiteraard, hahaha! Ieder product wordt voorzien van een naam, er moet gemeten worden en nagekeken worden, waar het product van gemaakt is!

Dan de foto’s, we maken van ieder item meerdere foto’s zodat jullie een zo realistisch mogelijk beeld krijgen. Voorkant/ zijkant/ achterkant/ details aangeven, inmiddels zie ik zelf dat de foto’s steeds beter worden, wat meer ongedwongen, wat relaxter. Op commando lachen, is nog niet zo makkelijk hoor en nee we zijn geen modellen, dus al doende leren we! Op vrijdag worden de meeste foto’s geschoten door Petra en Andrea. Leuk stel samen, zoals je ziet op de foto!

Dan volgt het invoeren van de items en dat is dan een race tegen de klok, want ik ( Diana ) de drillerd, wil graag alle nieuwe pareltjes voor het weekend geplaatst hebben. Want dan kunnen jullie weer naar hartenlust, 24/7 shoppen in het weekend. Op maandag worden dan weer door Linda de pakketjes verstuurd en dan kunnen jullie dinsdag PostNL verwachten met jullie nieuw gescoorde items.

Ideaal voor degene, die niet in de buurt wonen, geen tijd hebben etc. Veel shopplezier dames.

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK