WIE VOLGT?

KLANTEN IN DE SPOTLIGHT

Als jullie bij ons aan het passen zijn in onze winkels en uiteindelijk een keuze maken,  waar jullie helemaal gelukkig van worden, vragen wij regelmatig,  goh mag ik een foto van jou/ u maken? Uiteraard zeggen we daarbij, dat we de foto op Facebook gebruiken! De één vind dat hartstikke leuk, de ander zegt liever niet. Niets verplicht hé!! Super dat meerdere dames daartoe bereid zijn.

Want weet je, zo inspireer je namelijk andere dames en ziet men dat we diverse stijlen en maten verkopen! Leuke afwisseling,  als alleen maar ons voorbij te zien komen. Wij krijgen naar aanleiding daarvan reacties,  zo van, goh zag mijn ( oud ) collega/ buurvrouw/ familielid etc voorbijkomen en dacht, ga ook eens kijken. Kijk daar doen we het voor!!

KLANT IN DE SPOTLIGHT is daar ook voor bedoeld! Dus koop jij iets op onze website,  hoe leuk zou het dan zijn, als je een foto naar ons stuurt. Dan plaatsen we die hier en inspireer ook JIJ andere dames. Ontzettend leuk voor ons en uiteraard ook andere om te zien waar vandaan jullie allemaal bestellen.  Heel bijzonder.

DOEN HOOR, ZIE UIT NAAR JULLIE KEKKE OUTFITJES, ALVAST BEDANKT 💋

GROETJES DIANA