Passend plaatje

Hoe een man een verhaal verteld, versus, hoe een vrouw een verhaal verteld!

Voordat ik van alles over mij heen krijg, ik vind hem pakkend voor mezelf.

Waarom?

Voor degene die die ons al volgen op Facebook, snappen het meteen. Volg je ons nog niet? Vooral doen, zo blijf je wekelijks op de hoogte van de nieuwste pareltjes die binnen komen. Leuke weetjes, acties etc. Bijna dagelijks komen er filmpjes voorbij, waar ik, Diana met passie over de collectie vertel. Oke, ik sla soms door, want ik blijf vertellen, vind het geweldig om jullie setjes en combinaties te laten zien. Om zo jullie te inspireren.

En ja, ik ben dan aan het vertellen over iets en dan wijk ik totaal uit, van de hak op de tak, zoiets, hahaha. Ik hou dr van, zoals ik altijd zeg. Ach het komt uiteindelijk goed en de boodschap komt over, velen van jullie weten de weg te vinden naar onze winkels en zoeken dan datgene wat je op het filmpje hebt gezien.

Herkennen jullie dit? Enthousiast zijn over iets en dan doordraven?

Je kunt natuurlijk uit veel dingen kracht en energie halen. Dat is voor iedereen anders. Fijn is het natuurlijk als je zoals ik, energie uit je job haalt. Zo breng ik een beetje positiviteit over naar jullie, als jullie de filmpjes kijken.  Sowieso zijn wij allemaal blij met wat we doen, niets is er leuker ( in onze ogen dan he ), dan jullie met een setje de deur uit te zien gaan. En tegenwoordig pakjes in te mogen pakken, die jullie weer vol ongeduld open maken, om aan te passen en mee te shinen.

WE LOVE OUR JOB

Veel plezier met jullie passies!