EEN WEEKJE VERDER 

Whoh zoals altijd wat vliegt de tijd!! Inmiddels een weekje online zichtbaar. Wat was het spannend, merken jullie ons op, wat vinden jullie ervan?, krijgen we bestellingen? Allemaal vragen die door je koppie spoken.

Maar…….hoe fijn, jullie positieve reacties! De site ziet er duidelijk uit, horen we veelvuldig, hij werkt ook goed op de mobiel,  wat staan er leuke items op. En hoe fijn, we hebben al verschillende bestellingen mogen ontvangen! Daar is t uiteindelijk allemaal om te doen, hahaha.

Wij leren nog dagelijks, hoe we nog beter foto’s kunnen nemen en meerdere foto’s van een product moeten laten zien, om jullie een zo duidelijk mogelijk beeld te geven. Maar hé,  we zijn geen profs, we zijn puur natuur, tis zoals het is. Van verschillende hoorde ik ook, wat leuk, dat ik jullie op de site zie, dat is zo lekker eigen, vertrouwd!  Heel belangrijk, wij hebben er schik in,  gaan de uitdagingen  samen aan en helpen elkaar!

Programma’s op de computer die voor ons totaal nieuw zijn, want tis heel wat anders als jullie in de winkels adviseren en daarna aanslaan op de kassa. Ik zeg altijd maar zo, leer een aap een kunstje! We komen er wel. Wat we een leuke uitdaging vinden is om als we een item plaatsen,  meteen aan te geven waar je het nog meer mee kan combineren. Dan is het voor jullie een kwestie van aanklikken en hoppa, ook dat pareltje ligt in je mandje!

Onze vaste volgers op Facebook weten inmiddels dat we wekelijks nieuwe items binnen krijgen. We inspireren jullie daar middels foto’s en filmpjes. Daar laten we verschillende kleur thema’s zien en hoe je het ene artikel met het andere kan  combineren. Outfitje van de dag, etc.  Een aanrader is dan ook om onze Facebook pagina te liken of ons te volgen via Instagram!

GIRLPOWER💪WE DO THIS

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK