Like onze Facebook pagina: Trendiez

Waarom??

Wij krijgen wekelijks nieuwe items. Door middel van filmpjes inspireren we jullie en laten we de nieuwste pareltjes zien. Dan weet je meteen,  oh dit is het moment om online te gaan neuzen of in onze fysieke winkels natuurlijk! Ook plaatsen we foto’s en andere gekkigheid! Zo blijf je op de hoogte en zie je meteen wat er binnen is gekomen! Zo ben je er als één van de eerste bij, want wij hebben nooit heel veel items van hetzelfde. Maar scoren die week erop weer nieuwe items. Weg is dan ook pech. Ook hebben we zo nu en dan een winactie en daar kun je dan ook aan meedoen!

Trendiez-online: laat de ins en outs in de webshop zien.

Trendiez: is meer de inspiratiebron,  wat betreft inspirerende filmpjes, ( de lange varianten, waar ik niet uitgepraat raak🤣) en het reilen en zeilen in de winkel te Opheusden

Verder hebben we ook nog Trendiez 2.0 Herveld en Trendiez 3.0 Bennekom. Tja beetje uit de hand gelopen,  maar in iedere winkel,  spelen weer andere dingen,  dus dat moet ook gezien worden!

Sociale media is voor ons ontzettend belangrijk, hadden we dat niet gehad, hadden wij jullie allemaal nooit kunnen bereiken. Dus trouw post ik dagelijks filmpjes/ foto’s etc etc.

VOLG JIJ ONS OOK??                                      DOEN HOOR, wordt lid van de familie en mis niets meer🤩